ASIATISK GRYTA en vegetarisk currygryta med linser och kikärtor i en kokosmjölkbaserad sås.

Ingredienser
Vatten, Röda linser (26%), Kokosmjölk (15%), Blomkål, Zucchini, Tomater, Lök Kikärtor (7%), Paprika, Glutenfri soja (vatten, sojabönor, salt, ättika), Tomatpuré, Curry (senapsfrön), Salt, Olivolja

Allergener
Tillagas i ett kök som hanterar kräftdjur. Kan innehålla spår av jordnötter, sesamfrön och selleri.

Näringsvärde 100g
Energi: 389kJ /93 kcal
Fett: 3,92 g
Varav mättat: 2,5 g
Kolhydrat: 8,54 g
Varav Sockerarter: 0,80 g
Protein: 4,38 g
Salt: 0,16g
Fiber: 3,1g

VÄRM SÅ HÄR
eller ät kall

Skaka burken och värm i micro ca 4 min full effekt med locket löst liggande över.

Eller i kastrull under omrörning, ca 4 min.

SERVERINGSTIPS
Lunchtips:
Värm och ät som den är eller med lite krossade jordnötter och en bröd bit till.

Middagstips:
Servera grytan med en gurksallad med smak av Asien. Skala och kärna ur en halv gurka (dela på längden och dra med en sked). Skär i halvmåne och blanda med hackade jordnötter, vårlök och färsk chili. Tillsätt en skvätt fisksås och limejuice. Blanda och servera på en gång.